Menu
RSS

Dopravné ihrisko - brigáda 01. 10. 2015

Na dnešnej brigáde sme pokračovali čistením posledného zaburineného chodníka pri "kruhovom objazde". Prišli sme dvaja. Ja a Robo Andráši, potom sa pridala aj Gabika Lacková. Burinu a hlinu sme odstraňovali motykou a lopatou, vykopané "trávnaté koberce" sme odhrabávali od chodníkov preč, smerom ku stromom. Na chodníkoch však boli poriadne vrstvy zeminy a trávy, takže tieto kopy budeme musieť pobaliť do vriec a nechať odviezť. Už keď sme si mysleli, že je čisteniu chodníkov koniec, prešli sme sa po areáli a našli sme ďalší, ktorý treba očistiť od buriny. Vyzerá to, že je to posledný chodník, smerom k "parkovacím miestam". 

Pri prechádzke sme si všimli aj to, že cesty majú aj krajnice, ktoré sú schované pod burinou. Preto ak sa nájdu dobrovoľníci, ktorí by sa podujali pokračovať v upratovaní areálu, stačí zavolať správcovi ihriska a dohodnúť si čas, zabezpečí vám náradie. Prípadne ak si náradie donesiete sami, treba vyčistiť posledný chodník, očistiť okraje ciest a natrieť stojan na bicykle.

Gabika dala zalaminovať oznam o tejto možnosti upratovania pre okoloidúcich a návštevníkov dopravného ihriska. Oznam nájdete aj vo fotogalérii pod článkom.

Jana Zlatá

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála

Facebook Login